POGOSTA VPRAŠANJA – FAQ

Vsak MIMsafe avtoboks ima vključena navodila za sestavo z nazornimi opisi korak za korakom. Na voljo pa so tudi video prikazi sestavljanja:

Ne. MIMsafe avtoboksi niso izdelani po meri, ker je varnost psov in potnikov na prvem mestu. Vsi MIMsafe modeli avtoboksov so testirani s crash testi in preverjeno varni tako za pse kot ostale potnike v vozilu.

Različni modeli (VarioCage Single, Double, Compact, Minimax, Care2 in MultiCage) ustrezajo skoraj vsem vozilom na tržišču, široka paleta velikosti in nastavljiva globina vseh VarioCage avtoboksev pa poskrbi, da se za vsakega psa najde pravi. Kompatibilen avtoboks z vašim vozilom lahko poiščete tudi v našem konfigoratorju: TUKAJ

Preko elektronskega naslova info@mimsafe.si lahko naročite darilni bon v poljubni vrednosti, ki je vnovčljiv v naši spletni trgovini.

Če je bil MIMsafe avtoboks udeležen v prometni nesreči/trčenju (tudi manjšem), ga je potrebno prenehati uporabljati, saj ne moremo zagotoviti nadaljne varnosti proizvoda.

Z odpiranjem avtoboksa v levo so naši kužki v avtu še bolj varni! V večini držav se vozimo po desni strani ceste in je zato promet kadar se ustavimo na naši levi. Vrata boksa tako bistveno zmanjšajo možnost, da kuža ob izhodu iz boksa skoči direktno na prometno cesto.