SERVIS

MIMsafe, ki je del MIM Construction AB Švedska, si prizadeva za trajnostni razvoj in dolgo življensko dobo izdelkov. Vsi MIMsafe avtoboksi imajo 3 leta garancije in dobavljivost vseh rezevnih delov.

Tudi v slovenskem podjetju MIMsafe avtoboksi si želimo zagotoviti visoko zadovoljstvo z izdelki MIMsafe in nuditi poprodajne storitve na najvišjem nivoju. Skupaj z matičnim podjetjem MIMsafe nudimo servis in menjavo delov MIMsafe avtoboksov, pregradnih mrež in vrat.

POMOČ STRANKAM

Za zagotavljanje dolge življenjske dobe redno pregledujte in vzdržujte vaš MIMsafe izdelek. MIMsafe izdelke vzdržujte čiste in suhe. Po potrebi lahko očistite z neagresivinimi čistili in vedno do suhega zbrišete.

NAROČILO NA SERVIS

Servisna popravila se izvajajo le po predhodnem naročilu: info@mimsafe.si

Čas rednega servisnega popravila je 72ur od sprejema izdelka. Čas ostalih servisnih popravil je cca. 2-3 tedne. V primeru, da rezervnih delov ni na zalogi, se lahko čas servisa podaljša.

CENIK SERVISNIH POPRAVIL

Redni servis avtoboksa
80 €
Preventivni pregled avtoboksa in redna vzdrževalna dela za daljšo življensko dobo (celosten pregled avtoboksa, menjava gumiranih delov, oljenje,...).
Servisni pregled in diagnosticiranje težave
50 €
V primeru, da se stranka odloči za diagnosticirano servisno popravilo se strošek servisnega pregleda in diagnosticiranja težave odšteje od končnega zneska servisa. V primeru, da se ugotovi, da gre za garancijsko popravilo, se strošek servisnega pregleda in diagnosticiranja težave ne obračuna.
Servisna ura
50 €
Cene vključujejo DDV.